Gitárszaküzlet


 A Segovia gitárszaküzlet és gitárbolt elsődleges profilja a klasszikus gitár és a hozzá kapcsolódó tartozékok: gitár kotta, gitár tabulatúra, gitár erősítő, gitár hangoló, metronóm, combtámasz, gitár kotta, gitár kottaállvány, zsámoly, húr, stb. A gitárbolt  Budapets VI. kerület Eötvös u. 33-ban van, pontos helyét a térkép menüpont jelzi. Elsősorban a spanyol gitár a fő profilunk, de megtalálható több európai márka is. A Raimundo, Ramirez, Strunal és a Kantare klasszikus gitár nagykereskedői vagyunk, illetve az AER gitárerősítő budapesti forgalmazója. Üzletünkben megtalálható még az Alhambra, Cuenca, Rodriguez, Hora, Yamaha márka is. Ezek döntő része klasszikusgitár. Húrok között a Savarez, Pryamid, Hannabach, Luthier, Augustine és D’addario a jellemző.
Használt gitár is található a gitárbolt választékában. A használt gitár készlet folyamatosan változik és weboldalunkon folyamatosan frissül. Ha Önnek mestergitár
az álma, nézze folyamatosan oldalunkat, hiszen bármikor kifoghatja élete hangszerét.
Ha Ön kezdő és elektromos gitár kell, azt nálunk is megtalálja. Több fajta olcsó Yamaha elektromos gitár található és kipróbálható nálunk.
Minden segítséget megadunk, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő hangszert.
Üzletünkben bankkártyával is fizethet. 

Gitárszaküzlet

Gitárszaküzlet gitárszaküzlet

 

   |    ,
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu